Filmski večeri v Arboretumu


Poleti bomo filme gledali v Arboretumu!

Kar 17 večerov, vsak četrtek, petek in soboto med 21. julijem in 26. avgustom bomo na prostem in pod zvezdnim nebom lahko sproščeno uživali v dobri filmski družbi. Filmske večere pričenjamo s premierno in brezplačno projekcijo digitalno restavrirane slovenske filmske klasike Ne čakaj na maj. Sledila bo vrsta pred-premier, posebnih projekcij in dogodkov (sejem plakatov, nastop Godbe Mengeš).

PRODAJA VSTOPNIC
Vstopnice so na voljo pri blagajni Arboretuma Volčji Potok, pri blagajni Mestnega kina Domžale in na vstopnice.arboretum.si, www.kd-domzale.si ter kd-domzale.mojekarte.si. Cena vstopnice je 6 EUR, projekcija slovenske klasike "Ne čakaj na maj" pa je brezplačna. Na voljo je tudi paket petih vstopnic za 24 EUR (5 za 4)
 
KJE SO PROJEKCIJE IN KDAJ BO PARK ZVEČER ODPRT?
Filmski večeri v Arboretumu se odvijajo na travniku ob vhodu v park. Projekcije se pričnejo ob 21.00, od 18. avgusta pa ob 20.30. Vstop v park s filmsko vstopnico je mogoč eno uro pred projekcijo.

ČE BO NAPOVEDANO SLABO VREME?
Ob slabem vremenu se projekcija ob isti uri izvede v dvorani Mestnega kina Domžale (Ljubljanska 61, Domžale), o čemer bo objavljeno obvestilo po 18. uri na spletni strani Kulturnega doma Franca Bernika, na FB in Instagramu.
 
TRAVNIK JE NAŠ AVDITORIJ
Projekcije se odvijajo na prostranem travniku, kjer bodo na voljo stoli, razporejeni v primerni varnostni razdalji. Na projekcijo lahko prinesete tudi svoje sedalo ali ležalnik. Če si boste zaželeli posebne filmske izkušnje, bo nekaj mest namenjeno tudi piknik odejam, ki pa jih morate prinesti s seboj. Poletni večeri so lahko hladni, zato priporočamo, da s seboj prinesete še kakšno toplo jopico, ki vas bo grela do konca filma.

FILMSKA KAVARNA
Ob prizorišču projekcij bo odprta tudi filmska kavarna, kjer bodo na voljo filmska pijača in jedača.

*Za nakup vstopnice po znižani ceni je potrebno predložiti ustrezno dokazilo statusa.

 
Maj 2023
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31